Търсене на резултати
Сексът и … циститът

Сексът и … циститът

Лято е. Хормоните бушуват и бактерии дебнат отвсякъде. И ако Кари Брадшоу сравнява мъжете с чорапи, то ние искаме да ти покажем как да имаш страстно лято без последствия. Надяваме се с мъже без чорапи.


Често ние, момичетата, си мислим, че след готиния секс следва гушкане. Нали така показват по всички филми? Да, ама не. След готиния секс нерядко следват парене, режеща болка и често уриниране, причинени от ... цистит. А последното нещо, което той предизвиква, е необходимост от гушкане...

Няма начин да не си чувала следното от по-възрастните: „В природата има баланс.“ И колкото и досадно да е било поредното конско, в което са присъствали тези думи, да знаеш, че в тях има немалка доза истина. По някаква вселенска логика точно когато хормоните ни бушуват най-яростно и когато сме готови за сластни приключения с младежи от тип „гларус“ по морето, бактериите невидимо се размножават, заобикалят ни и дебнат всяка наша грешка.

И ако вече ти се струва, че удоволствията в живота си имат цена и по-добре да си стоиш вкъщи сама по джапанки, с купа пуканки и с поредния епизод на „Подли камериерки“, то съвсем не си права. Прочети следващите редове и ги запомни добре! След това си сложи онази секси рокля и гааааз към плажа!

 

#ЦиститътНеСеПредаваПоПоловПът

Един от най-важните въпроси, които трябва да уточним още в началото е: „Предава ли се циститът по полов път?“ Дишай и се забавлявай спокойно: отговорът е НЕ! Инфекциите на пикочните пътища може да се появяват основно заради секс, но причината няма да е в партньора, а в движенията, които позволяват на бактериите да се придвижат от задната част на интимната област към предната.

 

#ПрашкитеНамаляватЛибидото

Знаем, че онази прилепнала рокля стои добре само с готини прашки, но те съветваме горещо да избягваш този тип бельо, особено в топлите месеци. Първо и най-важно, защото, благодарение на тяхното естество, те предразполагат към по-лесно пренасяне на бактерии и инфекции. А кой има желание за секс, когато му пари и го сърби? И второ – повярвай ни, може да изглеждаш много секси с бикини или бразилианки (памучни за предпочитане), без това да ти причинява болезнени спазми в тяхната област.

 

#ПийВода

Освен, че има вълшебно влияние върху целулита и кожата, водата е „гонител“ и на инфекциите на пикочните пътища. Колкото повече вода пиеш, толкова по-често ще ходиш до тоалетната и ще изхвърляш от себе си бактериите и инфекциите. Хубавото на лятото е, че предлага и прекрасни плодове като динята, които също стимулират отделителната система. Независимо кой метод ще избереш, важно е да знаеш, че организмът ти има нужда да се пречиства, за да изглежда и да се чувства добре.

 

#ЕшерихияКоли

Сигурно това име ти звучи почти толкова мистично, колкото и героиня от латиноамерикански сериал, но всъщност науката вече знае почти всичко за тази бактерия. Циститът е инфекция на пикочните пътища и като всяка инфекция се причинява от бактерии (най-вече ешерихия коли), независимо от сезона навън.А както стана ясно бактериите могат да се предадат дори и по време на секс. Ето защо е много вероятно да се събудиш някоя лятна сутрин след една доооста гореща нощ с парене в интимната област. И ако не вземеш адекватни мерки, може да се стигне до силни болки и дори до кръв в урината. В такива случаи ние ти препоръчваме веднага след като усетиш парене и позиви за често уриниране, да си вземеш хубав топъл душ, да си полежиш завита и да изпиеш един Уринал Акут. Само две таблетки дневно дават бърз ефект още на първия ден.

 

#ВсичкоСеВръща

След като заедно с Уринал Акут сте изчистили ешерихия коли, е хубаво да знаеш, че, за разлика от мъжете за една нощ, паренето и честото уриниране имат навика да се завръщат. За съжаление, организмът ни не създава имунитет срещу тях и е важно да се пазим през цялата година. Ето защо те съветваме да пазиш в несесера една опаковка Уринал Акут, ако не целогодишно, то със сигурност през лятото. Продуктите от серията Уринал са създадени на основата на американската червена боровинка - плод, който има доказаното свойство да блокира бактерията ешерихия коли, като не й позволява да се прикрепя за стените на пикочните пътища. За да можеш да се движиш спокойно, да танцуваш освободено и да се наслаждаваш пълноценно на секса и... града. 


върнете се на начало