Търсене на резултати

ЗА НАС

 Idelyn

 

Idelyn е част от Walmark, компания, специално създадена да обединява марките с грижа за женското интимно здраве. От основаването й през 2015 г., ние се ангажирахме с една по-обхватна и по-значима мисия – да върнем увереността в ръцетена жените.

Целта ни е да разбием всички митове и табута, които обвиват тайнствено интимните части при дамите. Искаме да дадем свобода на жените да говорят и да разбират по-добре телата си. За да постигнем това, с нашите продукти ние им даваме повече от подходяща грижа за женското здраве. Помагаме на жените да си върнат  самоувереността чрез открити и обогатяващи познанията им диалози.

 

Beliema от Idelyn

 

Beliema® е нашата продуктова серия с фокус върху вагиналното здраве и комфорт.  С внимателно разработенитеи допълващи се продукти за жени с вагинални инфекции, Beliema® помага за облекчаването, предпазването и възстановяването на естествените микрофлора и баланс. Beliema® e и лечебно средство в случай на вагинални инфекции, независимо от техния произход. Beliema® също има за цел да разбие всички табута около думата „вагина“. Това не е мръсна дума. Това е едно от многото имена, с които се назовава интимна част от женското тяло и жените трябва да се чувстват комфортно да говорят за нея. А отвореният диалог е най-добрият начин дамите да научат как да полагат правилните грижи за вагиналното си здраве.

Как очакваме те да се грижат правилно за своята вагина, ако тази тема е табу? Приканваме всички жени да се присъединят към нас и да помогнат да променим нечина й на възприемане в обществото!

 

Urinal от Idelyn

 

Urinal® е нашата продуктова серия с фокус върху здравето на пикочните пътища. Познатата на всички марка се присъедини към семействотона Idelyn, за да допринесес опита си към всестранната грижа за пикочните пътища при жените.Urinal има за цел да вдъхне сила на жените не само като им предлага интелигентни решения, но и като разбие митовете предавани от поколения на поколения, които подвеждат за причините и методите на лечение при инфекции в пикочните пътища. Ние искаме да предоставим изчерпателна и точна информация, с която да помогнем на жените да пресекат парещите и болезнени серии в пикочните пътища. Idelyn вече започна този диалог. Ние искаме да променимобщественото поведение и да застанем зад един отворен и уверен разговор за женското интимно здраве.

Ние искаме да помогнем на вас, жени, да бъдете отново себе си!

За контакт:                                         

Валмарк България ЕOOД                                         

бул. Шипченски проход 9, офис 11                

1111 София                                                  

България                                                    

Тел.:  +359 2 920 90 65                               

Факс: +359 2 920 90 45

E-mail: info@idelyn.bg

върнете се на начало